Любашівська лікарня отримала нові ліжка й медобладнання від греко-католиків

Медичний заклад Любашівської громади, що діє у Подільському районі на Одещині, поповнився новим медобладнанням. Українська греко-католицька церква, а саме її екзархат в Одесі, завдяки благодійникам з Італії та благодійникам з Польщі привезли сюди потрібне устаткування.

лікарняПро це повідомив отець Роман Монтецький, настоятель греко-католицької церкви в с. Агафіївка, що входить до складу громади.

За його участі та у співпраці з різними міжнародними меценатами лікарня в Любашівці з’явилося обладнання та медичні меблі для дитячого, пологового та відділення інтенсивної терапії. Серед них – дитяче функціональне та неонатальне ліжко, монітори пацієнта, дефибрилятор, інфузомати, хірургічний коагулятор, розхідні матеріали до них.

“Висловлюємо вдячність Fundacja Hliniszcze та Fundacja Gentes, Stichting united we stand. Дякуємо за доставку до лікарні хлопцям з Польщі Матеушу та Кшисіку за доставку. Поліпшуємо на краще матеріальний стан лікарні завдяки не байдужим людям зі всього світу”, – висловили вдячність на офіційній сторінці лікарні.

Як зазначає отець Роман, ця допомога стала можлива дієвій праці Комітету охорони здоров’я УГКЦ міста Одеси.

головний лікармед

One thought on “Любашівська лікарня отримала нові ліжка й медобладнання від греко-католиків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *