Сотні дітей з Одещини безкоштовно роздали нові ліжка

Для дітей та їх родин, які втратили свої домівки внаслідок російської агресії, надважливим є відчуття власного дому, навіть у тимчасовому житлі. Це відчуття відновлюється, коли в ньому з’являється те, що належить лише тобі. Це якісь побутові речі, посуд, дрібниці для окраси інтер’єру тощо. А з новими меблями в домі з’являється затишок, особлива атмосфера і відчуття безпеки. Завдяки турботі СОС Дитячі Містечка Україна 100 хлопчиків і дівчаток з 5 громад Одеської області, де працює проєкт підтримки сімей з дітьми вразливих категорій, стали щасливими власниками нових, стильних і красивих ліжечок.
Про це повідомили  у Благодійному фонді “Вітрила дитинства”.
Нові ліжка отримали не тільки  родини з дітьми, які вимушено переїхала з окупованих територій до Одещини, а й сім’ї, які живуть у скрутному становищі, багатодітні родини з Авангардівської, Таїровської, Татарбунарської, Красносільської та Нерубайської громад.
Батьки діляться враженнями і світлинами дітей, які є тому підтвердженням: діти справді щасливі – як немовлята, так і дітвора старшого віку.
Дякую за чудове ліжечко! Ви як завжди дарує потрібні речі та робите дітям щастя! Велике Вам дякую!”
Дякуємо за подарунок, за подаровані емоції донечки! Дякуєм вам за вашу турботу і підтримку!”
“Дякую за ліжечко для сина! Він в захваті! Навіть допоміг збирати. Дякую, що як завжди допомагаєте найнеобхіднішим!”
“Велике Вам Дякую!!! За таку красу. Тепер моя красуня у своєму гарному ліжечку, Ви найкращі! Дуже вдячні!”, – пишуть відгуки батьки дітей.
Разом робимо все можливе, аби діти були щасливими, наскільки це можливо в реаліях війни. Бажаємо дітворі комфортного сну, мирних ночей і справжнього дитинства! Безмежна вдячність партнерам, друзям і нашим помічникам, завдяки яким ми маємо можливість допомагати дітям та їх родинам”, – йдеться на сторінці фонду.
Проєкт «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій в період війни» впроваджується БФ «Вітрила Дитинства», за підтримки МБО БФ СОС Дитячі Містечка Україна.
Вітрила дитинствадитинаВітрила дитинстваліжко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *