Балтяни у вишитих сорочках збирали кошти для ЗСУ. ФОТО

У День вишиванки балтяни зібралися на центральній площі міста, аби підтримати творчий колектив Центру дитячої творчості, який організував благодійний концерт на підтримку ЗСУ.
Сергій МазурПро це розповіли на офіційних сторінках громади.
Око милували різнокольорові вишиті сорочки. І діти, і дорослі, і артисти – усі вдягнені у вишиванки, а в репертуарі музикантів були патріотичні пісні.
Бурхливі оплески присутніх «зірвали» юні інструменталісти і вокалісти – їх виконання гідно найвищої похвали. Співають і грають із задоволенням, тримають контакт із глядачами – і усі емоції дітей передаються присутнім.
У концертну програму увійшов стилізований показ моделей та парад вишиванок від дівчат, а також хореографічні композиції.
«Балтська громада – громада можливостей. І ми прагнемо, аби наші діти мали змогу займатися творчістю, спортом, знайти себе в науці і мистецтві. Війна, на жаль, обмежує наші плани, але ми віримо в наші Збройні Сили і Перемогу України над рашистами, наближаємо її разом, кожен на своєму місці», – зазначив під час виступу Балтський міський голова Сергій Мазур.
Усі зібрані під час заходу кошти будуть спрямовані на виконання замовлень від наших військових.
БалтаБалтаБалтаБалта Балта

2 thoughts on “Балтяни у вишитих сорочках збирали кошти для ЗСУ. ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *