В ніч на 8 травня російські війська обстріляли Одещину, є загиблий. ВІДЕО

Внаслідок російського ракетного удару по Одеській області було знищено складське приміщення регіонального відділення Червоного Хреста України площею 1000 квадратних метрів. Під завалами знайшли тіло охоронця підприємства, який був на роботі.

Сьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. 
Удари російських ракет прийшлись по  рекреаційній зоні, в Затоці згоріло не тільки складське приміщення, а й два дачні будиночки.

Пожежа повністю знищила гуманітарну допомогу для Одеської області, яка знаходилась на складі.

У зв’язку з цим надання гумдопомоги та діяльність деяких проєктів Одеської обласної організації Червоного Хреста України призупинено на невизначений термін.

Водночас у Миколаївській області внаслідок атаки росії було пошкоджено мобільний госпіталь організації Червоного Хреста України.

“Частина медичного обладнання, технічних засобів та меблів стала непридатною для подальшого використання. Наразі триває ліквідація наслідків обстрілу, після чого госпіталь запрацює у звичайному режимі, проте вже в іншому місці», – йдеться у заяві.

В організації зазначили, що представники Українського Червоного Хреста внаслідок цих атак не постраждали.

Внаслідок удару по складу загинув охоронець, ще троє людей отримали травми.

Нагадаємо, в ніч на 8 травня росія вдарила по Одеській області з літаків стратегічної авіації, було здійснено вісім пусків ракет.

Крім того, вночі окупанти запустили на Київ дрони-камікадзе, влаштувавши наймасовішу атаку за час військових дій. Усі безпілотники було збито, але внаслідок падіння уламківпошкоджено житловий будинок і постраждали люди.

Більше про наслідки військового злочину

One thought on “В ніч на 8 травня російські війська обстріляли Одещину, є загиблий. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *