Доброславська громада виграла грантові кошти на проєкт “Happy Kids”

Доброславська громада, що на Одещині, успішно реалізований грантовий проєкт. Протягом лютого 2023 року ініціативна група Доброславського ЗДО “Країна мрій” за підтримки Молодіжної громадської організації “ПАРТНЕР”, у співпраці з ГО “Ватра- 2015” та Доброславською селищною радою реалізувала Проєкт “Happy Kids”.
Про це повідомила очільниця цієї громади Людмила Прокопечко.
Кабінет практичного психолога підлаштований під повний спектр роботи, до якого входять зона для бесіди, зона для ігрової терапії, зона відпочинку, зона особистого простору спеціаліста. Практичний психолог має змогу надавати психологічну допомогу всім, хто її потребує, і в офлайн, і в онлайн режимах.
Для реалізації проєкту команда отримала 153 тисячі грн, а також консультативну допомогу і супровід від співробітників МГО МГР “Партнер”.
Колектив ЗДО “Країна мрій” щиро дякує грантодавцям і партнерам проєкту і зазначає, що є якась особлива магія в написанні проєктів, бо, один раз взявши участь у конкурсі і вигравши, хочеться знову і знову писати нові проєктні заявки і робити все для того, щоб твій проєкт обов’язково переміг. Хто ще цього не робив – спробуйте! Це варте того!”, – поділилася враженнями пані Людмила на своїй сторінці.
Доброслав
+6
All reactions:

Людмила Ващенко, Volodimir Stetsko та ще 63

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *