Соціальний хаб в Татарбунарах переїхав у нове приміщення

Для того аби швидше організувати надання комплексної допомоги сім’ям з дітьми вразливих категорій в Татарбунарській громаді, місяць тому, за сприяння керівництва громади та служби у справах дітей, був відкритий Соціальний хаб у м. Татарбунари. А вчора Хаб переїхав в нове, світле, красиве, щойно відремонтоване приміщення в будівлі колишньої РДА, в центрі міста.
Про це повідомили на сторінці БФ “Вітрила дитинства”.
Ми дуже раді, що в рамках меморандуму з міською радою, виконуються всі домовленості, а для дітей створюються найкращі умови“, – йдеться в повідомленні.
Наскільки потрібні такі послуги для сімей з дітьми – доводять фахівці, які працюють з вразливими родинами. Так, лише за минулий тиждень соціальним менеджером, юристом та психологом здійснено:
– вивчення потреб 19 сімей з дітьми та складені відповідні оцінки, з них: сім’ї з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами, багатодітні сім’ї, неповна сім’я, сім’я у складних життєвих обставинах;
– родинам надані соціальні, психологічні, правові послуги та гуманітарна допомога.
Проведені групові заходи з психологом:
– для дітей віком 3-5 років – участь взяли 5 дітей;
-тренінг для підлітків “Ти знаєш, що ти – людина?” – учасники 10 дітей;
– заняття з паперопластики відвідали 3 дітей;
Проведено психологічний тренінг в підлітковому клубі “Friends”, який створений при Соціальному Хабі.
Організатори сподіваються, що на новому місці, де зранку вже ведеться активна робота з сім’ями, складаються оцінки потреб та видається допомога – результати будуть ще кращими, а Соціальний хаб стане улюбленим місцем для дітвори, куди йтимуть з радістю.
ТатарбунариТатарбунари
ТатарбунариПроєкт «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій в період війни» впроваджується БФ «Вітрила Дитинства», за підтримки МБО БФ СОС Дитячі Містечка Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *