Авто Перемоги: Дивізійська громада зібрала кошти для допомоги ЗСУ

Сила будь-якої армії залежить від її мобільності. Транспорт на фронті – це постійна потреба. На жаль, автомобілі під час війни дуже швидко виходять із ладу. І причина не в їхній якості, а в постійних ворожих обстрілах і попаданнях. Ремонт чи відновлювання авто на фронті є справою непростою, а в більшості випадків – просто неможливою. Тому мешканці Дивізійської територіальної громади, без вагань, долучилися до естафети придбання та передачі автівок Перемоги для військовослужбовців ЗСУ.
Про це повідомив голова Дивізійської громади, що у Білгород-Дністровському районі, Валентин Скалозуб.
У грудні місяці 2022 року відділ освіти громади провів благодійний ярмарок у школах. Спільними зусиллями наших школярів, батьків, вчителів та мешканців громаді вдалося зібрати 75 тисяч гривень.
Для доцільного використання, вирішили на зібрані кошти придбати авто, яке відправиться безпосередньо воїнам, які захищають батьківщину.
Одночасно з цим, фермерське господарство, яке працює на території громади, придбало друге вто, яке також вирушить на передову військових зіткнень.
Наші відважні і мужні воїни ЗСУ боронять країну, виконуючи військовий обов’язок на 1000%! А нам потрібно працювати на своєму фронті, тим самим наближаючи країну до перемоги! Дякуємо кожному хто долучився до цієї благодійної справи! Тільки об’єднано, разом ми переможемо!”, – так подякував Дивізійський сільський голова Валентин Скалозуб своїм громадянам.
Голова висловив сподівання, що автівки служитимуть добре та допомагатимуть нашим військовим виконувати бойові завдання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *