В Арцизі інспектують торговців харчів, які нехтують правилами

Місцева влада Арцизької громади, що у Болградському районі Одещини, продовжує наводити лад у сфері торгівлі. Тут проходить рейд з виявленя стихійних місць торгівлі, повідомили в міськраді.
АрцизНа виконання протокольного доручення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації від 24.06.2022 р. про проведення заходів з ліквідації стихійної торгівлі продуктами харчування на адміністративних територіях області, Арцизька міська рада сумісно з відділенням поліції № 1 Болградського РВП ГУНП в Одеській області продовжує інтенсивну роботу зі стихійною торгівлею по вул. Щаслива (біля ринку).
Так, протягом січня 2023 року спеціалістами міської ради складено 9 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), а працівниками поліції складено 6 протоколів за ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях).
Міські урядники зертають увагу, що автостоянки, тротуари, газони не є місцями для здійснення торгівлі – такі місця не відповідають встановленим санітарним вимогам. Торгівля, особливо продуктами харчування, має здійснюватися у спеціально пристосованих місцях (ринках, магазинах, павільйонах тощо), де забезпечено належні санітарні умови.
На території біля Центрального ринку Арцизького РССТ по вул. Щаслива виїзну (виносну) торгівлю молочними, м’ясними та іншими харчовими продуктами здійснювати заборонено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *