Пісні Перемоги: любашівчани в неділю збирали кошти для ЗСУ

5 лютого на ринку “Центральний” в селищі Любашівка відбувся благодійний концерт з метою збору коштів на допомогу захисникам Любашівської громади, які перебувають на передовій та на підтримку Збройних Сил України.
Про це повідомила Любашівська селищна рада на своїй сторінці у фейсбуці.
ЛюбашівкаВже не вперше любашівчани долучаються до благородної місії, – разом, копійка до копієчки, збираючи кошти для своїх воїнів. Цього разу, незважаючи на мороз та холоднечу, місцеві артисти виконали патріотичні пісні, які не залишили байдужими жодну людину, що завітала на ринок. Тутешні жителі, серед яких чимало пенсіонерів, підходили до скриньки і залишали гроші.
Культурний захід організували за ініціативи творчих колективів КЗ “Центр культури і дозвілля” Любашівської селищної ради та Троїцького будинку народної творчості, за підтримки волонтерської організації “Архангела Михаїла” та за сприяння Любашівської селищної ради.
ЛюбашівкаАртисти та музиканти порадували любашівчан та гостей громади, що знайшли тут тимчасовий прихисток, рятуючись від війни сучасними та патріотичними українськими піснями, зарядили людей позитивними емоціями, надією, світлом і добром та розумінням того, що не маємо права опускати руки за будь- яких обставин.
Упродовж концерту вдалося зібрати 16 875 тисяч гривень, що вкотре доводить небайдужість місцевих жителів та увагу до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати власними коштами.
Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити Перемогу! Дякуємо нашим дорогим захисникам за можливість жити, можливість спілкуватися і радіти кожному дню!”, – йдеться у повідоменні.
Зібрані кошти підуть на потреби любашівських захисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *