У Татарбунарах вперше відбувся турнір з боксу. ФОТО

У містечку Татарбунари, що у Білгород-Дністровському районі Одещини, відбулися перші змагання з боксу. Спортивна першість пройшла у бійцівському клубі «.L.I.O.N.», який відкрився тут всього півроку тому, у серпні 2022-го. За цей час секція з боксу набрала такої популярності серед татарбунарців, що власники вирішили зібрати своїх вихованців на перший турнір.
ТатарбунариБокс – один з найбільш улюблених видів боротьби в Україні. Не стало виключенням й місто Татарбунари, де з перших днів після відкриття клубу «.L.I.O.N.» набралося відразу дві групи спорстменів – старша (12-16 років) й молодша (6-12 років).
На перших змаганнях усі юні спортсмени продемонстрували свої нові вміння у спарингах, вперто боролися за перемогу, застосовували усі прийоми й навички, яким їх за півроку навчив тренер Андрій Антоненко.
Цього дня на спортивне свято завітав президент клубу «.L.I.O.N.» Артур Айдаров – привітати малих та дорослих боксерів з першим турніром.
Я сам з професійного боксу, і з власного досвіду знаю, наскільки це нелегкий, але красивий і яскравий спорт. Мені дуже приємно, що сьогодні діти й дорослі показали вже такий високий рівень. Це дуже важливо для нас, і ще важливіше для дітей, які живуть далеко від великих міст, і мають можливість тут, недалеко від дому тренуватись, виховувати волю й характер. Ми будемо продовжувати допомагати татарбунарцям, бо я переконаний, що нам потрібно виховувати здорову сильну націю”, – поділився Артур Айдаров.
На змаганя завітала й Президентка благодійного фонду «Світло допомоги» Вікторія Христюк, яка завжди підтримує нужденних, розвиває спорт та допомагає. Вікторія Дмитрівна поділилась, що від татарбунарської молоді отримала заряд бадьорості та незабутні емоції.
Кращим спортменам, переможцям, дісталися медалі та відзнаки. А засновники клубу «.L.I.O.N.» висловили сподівання, що скоро проведуть турніри на все більш високому рівні.
Татарбунари
ТатарбунариТатарбунари

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *