Помічники для ЗСУ: майстриня з Чорноморська дарує захисникам сніговиків. ФОТО

Майстриня з Чорноморська Варвара ГОЦУЛЯК є володаркою найбільшої колекції сніговиків. Серед її улюбленців – сувеніри з різних куточків України та світу, які вона назбирала протягом життя, за що у 2018 році отримала нагороду від «Рекордів України».
Варвара ГоцулякВарвара ГоцулякА цього року пані Варвара виготовляє фігурки сніговиків для військових, які знайомі волонтери везуть нашим захисникам до Миколаєва та Херсона. Каже, звідти отримує безліч слів вдячності, які змушують її ще більше працювати зимовими вечорами.
Своїх сніговиків Варвара Іванівна виготовляє з ялинкових кульок, прикрашає їх святковим оздобленням-обмундируванням, навіть вдягає у гетьманські шапки і вкладає у «руки» прапорці України. Кожен такий виріб – оригінальний і неповторний, а від того ще більш цінний.
Пані Варвара переконана, що такі новорічні подарунки приносять радість як військовим, так і діткам, бо з сувенірів – легко перетворюються на ялинкові прикраси, і радують всіх навколо.
Один із сніговиків нещодавно з’явився і на столі мера міста Василя Гуляєва, тож ймовірно, ці веселі створіннячка цілком можуть стати своєрідним символом зимового Чорноморська.
Варвара Гоцуляк
Варвара Гоцуляк
Варвара ГоцулякВарвара Гоцуляк
Варвара Гоцуляк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *