Святий Миколай вже чекає малюків на Таїрова в Одесі

Війна, обстріли та відключення світла не змогли завадити Святому Миколаю відкрити нову резиденцію в Одесі. З 6 грудня 2022 року вона відкрилася на вулиці Архітекторській, тож відтепер діти можуть прийти в гості до чудотворця та поділитися своїми бажаннями.

Святкова локація розмістилась на території навчально-виховного комплексу “Надія”.

Адже саме зараз, у важкий воєнний час, для малечі вкрай необхідно хоч ненадовго знов відчути себе в безпеці, затишку, добрі, казці…. Особливо цього потребують гості нашого міста, діти з найгарячіших точок України, сім’ї яких знайшли домівку в щирій і дружелюбній Одесі”, — повідомили в установі.

Разом з помічниками-янголятками тут можна вивчити традиційні українські колядки та взяти участь майстер-класах з виготовлення ялинкових прикрас, різдвяних свічок, ангеликів в техніці макраме тощо. Для попереднього запису на майстер-класи потрібно заповнити Ґуґл-форму за посиланням: https://forms.gle/tB1s6ZoUTRJeEzWRA

Листи та малюнки дітей на передову потім обіцяють передати на передову волонтери.

Вже у день відкриття резиденцію відвідало багато дітей. І окрім звичайних дитячих подарунків – іграшок та телефонів, вони хочуть якнайшвидшої перемоги і щоб усі захисники повернулися додому.

Ще одна особливість сьогодення – у Святого Микоая цього року гостює багато дітей-переселенців із інших міст та областей.

Резиденція Святого Миколая працюватиме щодня впродовж зимових свят.

Завітати до неї можна з 13.00 до 15.00 за адресою: Архітекторська вулиця, 20/2.

19 грудня о 14:00 годині діти зможуть тут урочисто зустріти Святого Миколая.

ФОТО – Одеса Live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *