Коноплянська громада передала гуманітарний вантаж Чорнобаївці

Коноплянська територіальна громада Одеської області підбила підсумки плідної роботи за тиждень і сповістила про це на своїх інформаційних ресурсах. Як і інші громади Одещини, тут продовжують жити та працювати в умовах екстренних відключень електроенергії. Але не втрачають оптимізму та працюють задля перемоги.

Коноплянська громадаТак, днями до славнозвісної Чорнобаївки Херсонської області доставили гуманітарний вантаж, до збору та відправки якого долучилися жителі Михайлопільського старостинського округу.

Крупи, борошно, питна вода та інше доставлені волонтером Григорієм Макаренком, сільським головою Олександром Волошиним та Петром Миронцем, депутатом сільської ради, повідомили в сільській раді.

Велика подяка старості – Серженюк Людмилі Миколаївні, яка втілила у життя задумку – допомогти мужнім херсонцям: в умовах окупації, вони не зламалися, не підкорилися та вистояли!”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, Коноплянська громада продовжує виконувати свої основні зобов’язання перед мешканцями. Минулого тижня провели зустріч з педагогічним колективом Маркевичівської гімназії та батьками учнів.

За результатами зустрічі в закладі відновлена змішана форма навчання.  До цього учні навчалися дистанційно.

До закладів освіти, опалення в яких альтернативне, завезені пелети. Завершивши тендерні процедури, сільська рада придбала 22 тонни пелетів.

Крім того, для облаштування місць поселення внутрішньо переміщених осіб, які прибули до громади із зони бойових дій та деокупованих територій, придбали 36 комплектів – ліжко односпальне та матрац.

Для пунктів обігріву громади закупили 9 буржуйок.

Спільно з Іванівською філією Одеського обласного центру зайнятості провели Ярмарок вакансій.

Відвідали 19 сімей громади,  в яких проживають неповнолітні діти з особливими потребами.

“Є нарікання, що десь немає відключень, а десь – вони постійні і тривалі! Але ми знаємо, хто в цьому винен – відсилаємо їх услід за руським кораблем, і пам’ятаємо, що хлопцям та дівчатам в окопах – не легко! Не тепло! Не солодко!” – мовиться у повідомленні сільради.

На Одещині ОТГ підбила підсумки плідної роботи за тиждень
На Одещині ОТГ підбила підсумки плідної роботи за тиждень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *