У Березівці відкрили перший “клас безпеки”

Березівська міська територіальна громада ина Одещині відкрила перший «клас безпеки». Його створено на базі Березівського опорного закладу-ліцею № 3. Такий клас наразі єдиний в Березівському районі.

Про це повідомив міський голова Валерій Григораш.

“Питання безпеки під час війни – одне з найважливіших. Особливо, коли йдеться про безпеку дітей. Тому, у Березівці, у ліцеї № 3 відкрито перший «Клас безпеки»”, – розповів він на своїй сторінці.

У новому класі рятувальники разом із поліцейськими провели для учнів молодших класів навчальний урок безпеки. Дітки дізнались, як берегти себе та близьких від небезпек, навчались користуватись вогнегасником, розмальовували картинки на протипожежну тематику та відповідали на запитання рятувальників.

У заході взяли також голова Березівської РВА Віталій Лабуш, голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук, начальник Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Максим Сьомкін, начальник Березівського районного відділу поліції Олександр Суржик, представники ДСНС, військові, керівництво, вчителі та учні ліцею.

Як повідомив мер міста, клас безпеки – це стаціонарний інтерактивний навчальний простір для школярів. Він забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, за допомогою якого діти зможуть швидко опанувати правила пожежної безпеки, а також вчитимуться діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

У «Класі безпеки» рятувальники привітали перших відвідувачів та провели тематичний урок.Березівка

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять місто Березівка та села Вікторівка, Роздол, Ланове, Гуляївка, Мар’янівка, Одрадна Балка, Сахарове, Демидове, Златоустове, Софіївка, Михайлівка, Котовка, Юркове, Михайло-Олександрівка, Веселинівка, Степанівка, Танівка, Донська Балка, Донське, Карнагорове, Косівка, Червоне, Чорногірка, Яснопілля, Кудрявка, Новогригорівка.

На Одещині ОТГ відкрила перший «клас безпеки»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *