Повертаємо і повернемо: у Білгороді-Дністровському зустріли захисників з російського полону

6 листопада на головній площі Білгорода-Дністровського рідні, друзі, побратими, командування гарнізону, військової частини, керівництво Білгород-Дністровської міської ради та Білгород-Дністровської районної військової адміністрації зустрічали 7 воїнів-захисників України, які повернулися з російського полону.
Військовослужбовців було звільнено 13 жовтня під час обміну 20 українських воїнів. Серед звільнених захисників: чотирнадцять воїнів Збройних Сил України, чотири бійці Територіальної оборони, один воїн національної гвардії і один з Військово-морських сил.
По завершенню обміну, що проходив за безпосередньої участі Координаційного штабу з питань поводження із військовополоненими, протягом декількох тижнів хлопці проходили процес реабілітації, отримували необхідну медичну та психологічну допомогу. 6 листопада рідні та друзі зворушливо зустріли їх на рідній землі.
Робота щодо повернення усіх наших захисників триває. Головна мета, над якою працює держава, усі компетентні органи і структури – повернення усіх наших військовослужбовців і громадян додому, повідомили в Одеській військовій адміністрації.
Нагадаємо, довіряйте інформації про ваших близьких лише державним уповноваженим інституціям, а саме – Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими, який об’єднує в собі понад 10 державних установ та організацій. Оприлюднення у соціальних мережах персональних даних військовополонених та безвісти зниклих може зашкодити їх безпеці та ускладнити процес перемовин щодо обміну. Повертаємо і повернемо!”, – йдеться в повідомленні.
Білгород-ДністровськийБілгород-ДністровськийБілгород-ДністровськийБілгород-ДністровськийБілгород-ДністровськийБілгород-ДністровськийБілгород-ДністровськийБілгород-Дністровський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *