Як Красносільська громада поярмаркувала для ЗСУ? ВІДЕО

В останню неділю жовтня, 30 жовтня, Красносільська громада провела ярмарок «Осінні барви» для підтримки Збройних Сил України. Важлива місія – зібрати кошти для військових,119 що захищають нашу країну від ворога. У програмі заходу були виступи місцевих талантів, ярмарок виробів місцевих майстрів та презентація старостинських округів.Фермери, підприємці, народні майстри й кулінари разом зібрали понад 130 тисяч гривень, які передали воїнам ЗСУ.

Марина АрхирійНа урочисте відкриття ярмарку запросили друзів, підприємців, партнерів Красносільської громади, серед гостей – багато й військових, які служать у Збройних силах. Хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв, серед яких і мешканці Красносільської громади.

ЗСУНа головній площі перед сільрадою розгорнули намети, де місцеві господині частували своїми смаколиками всіх охочих. А під час яскравого аукціону, можна було придбати картини, сувеніри, вироби ручної роботи талановитих красносільців.

Кожен лот окремо виставлявся на продаж, а виручені кошти збирали у скриньку.

З вітальним словом до присутніх звернулася голова громади Марина Архирій.

“Щиро вдячна усім хто не залишився байдужим і відгукнувся на запрошення. Впевнена, що наш спільний внесок допоможе наблизити допомогу над ворогом. Адже кожен з нас має на передовій чоловіка, батька, сина, друга або сусіда. Вони захищають не тільки нашу землю, а й нашу культуру, нашу спадщину. Завдяки Збройним Силам Україна сьогодні тримає небо над усією Європою. На жаль, ми втрачаємо наших захисників, та завжди пам’ятатимемо їх подвиг”, – сказала очільниця громади.

КрасносілкаКрасносілька громада утворилася одна з перших на Одещині, об’єднавши 14 населених пунктів під Одесою. Тут, на березі Куяльницького лиману, до війни місцева влада зробила багато перетворень в освіті, медицині, покращенні послуг для людей, відкривши один з перших Центрів адмінпослуг.

У ярмарку взяли участь усі шість старостинських округів, представивши не лише свої кулінарні здібності, а й вироби, виготовлені власноруч. А частували у Красносілці різними смаколиками: був і шашлик, і смачна випічка, і рибна юшка; місцеві господині привезли бринзу, сир, млинці, вареники, мед та багато іншого.

Патріотична громада всіма силами підтримує своїх воїнів, особливо зараз, у час розгорнутої боротьби з російським агресором.

Поки дорослі ярмаркували, діти і молодь змогли весело провести час. Зробити класні світлини на фотозонах,  взяти участь у майстер-класах та розвагах.

Поряд з дитячим майданчиком розгорнулось ціле спортивне свято, визначали найсильніших і найвитриваліших у піднятті штанги, гирі чи стоянні у планці.

Загалом під час ярмарку вдалося зібрати понад 130 тисяч гривень, – їх місцева влада Красносілки передасть на потреби військових.

 

Більше про перебіг ярмарку у Красносілці – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *