Після ракетних ударів на Одещині повернули світло у 18,5 тисячі домівок

На Одещині фахівці ДТЕК Одеські електромережі та НЕК Укренерго повернули електрику в домівки 18,5 тисяч родин. Усі ці люди залишилися без світла після російського ракетного обстрілу 22 жовтня одного з енергооб’єктів регіону.

Про це повідомили ДТЕК Одеські електромережі на сайті.

Зокрема, електропостачання відновили жителям Одеси та Одеського району. Але наразі лише за резервною схемою живлення, адже основна – зруйнована ворогом.

“22 жовтня о 19:00 фахівцям ДТЕК Одеські електромережі та НЕК Укренерго вдалося повністю відновити постачання світла для 8 000 родин в Одесі та 10 500 родин в Одеському районі області за резервними схемами живлення”, – йдеться в повідомленні енергетичної компанії.

Там також закликають економно споживати електрику, не перенавантажувати електромережі та лише окремо вмикати енергомісткі прилади.

Нагадаємо, зранку 22 жовтня росіяни завдали масованого удару по об’єктах критичної інфраструктури України. На півдні високоточними ракетами “Калібр”, випущеними з акваторії Чорного моря, були уражені 4 таких об’єкти: по одному – в Одеській та Кіровоградський областях, 2 – в Миколаївській. На Одещині 3 людей отримали поранення.

Водночас українські сили протиповітряної оборони під час цієї атаки збили 4 крилатих ракети над Одещиною та 1 – над Миколаївщиною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *