Фермери з Одещини передали військовим шість пікапів. ВІДЕО

Керівники фермерських господарств з Зеленогірської, Любашівської, Саратської, Окнянської громад Одеської області передали чотири автомобілі, які були придбані для сил оборони Одещини та підрозділів, що виконують завдання за призначенням у сусідніх областях. Серед них – члени Всеукраїнської Аграрної ради (ВАР). 

Усі бойові автівки вже вирушили на фронт до наших захисників.

“Головне, живими-здоровими, з перемогою швидше повернутись додому, а ми чим зможемо, тим вам допоможемо”, – звернувся до військових Сергій Паровик, фермер і депутат Подільської районної ради.

Прокоментував подію і начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

«Фермери Одеської області об’єдналися задля спільної перемоги над ворогом з перших днів повномасштабної війни. Для потреб Збройних Сил України вони зібрали й передали не одну тонну різного рівня допомоги. Проте, українські військові на фронті потребують і транспортних засобів. Тож висловлюю слова вдячності аграріям Одеської області, які допомагають Збройним Силам України!», — говорить Максим Марченко.

Фермери, що входять до Всеукраїнської Аграрної ради, з перших днів війни забезпечують хлопців на передовій міцними автівками, допомагають із спорядженням та харчами.

Вже передали для потреб ЗСУ понад 400 пікапів.

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *