Житель Подільська здобув золото і два срібла на світових «Іграх Воїнів»

Військовослужбовець з Одещини здобув золото і два срібла на світових «Іграх Воїнів».

Про це повідомила Подільська міська рада Одеської області.

Військовослужбовець з Подільська Максим Басько став чемпіоном міжнародних спортивних змагань Warrior Games («Ігри Воїнів») для військових та ветеранів, які отримали поранення або хвороби під час виконання бойових завдань. «Ігри Воїнів» організовані Командуванням підготовки та доктрини Сухопутних військ США, у яких вперше брала участь збірна України.

Максим Басько став найкращим у змаганнях з легкої атлетики на дистанції 400 метрів та виборов срібло на дистанції 100 метрів, а також став другим у штовханні ядра.

Привітав з перемогою спортсмена і виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Максим Сергійович поділився своїми враженнями від змагань, масштабами спортивної бази та рівнем підготовки гідних суперників. Крім того, в результаті зустрічі вже намічені плани щодо розвитку на території нашої громади спортивного руху ветеранів війни та діючих військовослужбовців. Олег Албанський вручив нашому чемпіону цінний подарунок, який обов’язково стане у нагоді.

“Це надзвичайно надихає, що навіть під час війни наші спортсмени, а тим паче військові, своєю майстерністю, силою волі, завзятістю зберігають і прославляють Подільськ, область та Україну на спортивному фронті. Ми пишаємося нашими чемпіонами! Перш за все, хочу побажати Максиму здоров’я, спортивної наснаги на нові звершення та найскорішої Перемоги!», – зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Військовослужбовець з Одещини здобув золото і два срібла на світових «Іграх Воїнів»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *