У Затишанській школі під укриття переобладнають будівлю тиру

Затишанська громада, що у Роздільнянському районі на Одещині, облаштовує укриття для своїх навчальних закладів. Один з них з’явиться на території Затишанської школи, де реконструюють старий недіючий тир. Він розміщений поруч з освітнім закладок, і на період воєнного стану зможе використовуватись як тимчасове укриття.

Про це повідомили на офіційному сайті громади.

«Однією з вимог для організації очного навчання є наявність сховища для перебування під час повітряної тривоги школярів та педколективу. Але у Затишанській школі такого приміщення нема. Тому ми вирішили реконструювати старий недіючий тир, який буде використовуватися як тимчасове укриття. В мирний час це приміщення задіється для військово-патріотичного виховання підростаючого покоління, – повідомив Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький.

Слід зауважити, що для організації очного навчання у школах також потрібно було облаштувати систему відеоспостереження та обладнати «тривожні кнопки». Ці вимоги в навчальних закладах Затишанської громади вже виконані, повідомили в селищній раді.

Нагадаємо, що до складу цієї ОТГ входять селище Затишшя та села Торосове, Перехрестове, Андрусова, Весела Балка, Гедеримове Перше, Дружелюбівка, Загір’я, Краснопіль, Нова Григорівка, Скинешори, Володимирівка, Іванівка, Малорошове, Перехрестове Перше, Петрівка.

Затишшя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *