Жодних звісток за 2 місяці: одеситка чекає 20-річного сина-“азовця” з полону. ВІДЕО

Людмила чекає 20-річного сина з полону: понад два місяці Олександр  один з захисників заводу “Азовсталь”  не виходить на зв’язок. Однак мати не втрачає дії. Жінка поділилася своєю історією, повідомляє Суспільне.

Людмила розповіла, що зв’язок із сином обірвався після 11 липня:

Я в нього запитала, чи він живий, здоровий, він сказав: “Живий, здоровий, цілий. Як вдома?” Я йому стисло розповіла, що в нас вдома і все”.

Одразу після повноліття Олександр уклав контракт та почав нести службу.

“Він вже подався до військкомату, але там була затримка через карантин. І він так нервувався, але як тільки карантин попустили, він відразу пішов до військкомату. І він пішов туди де хотів, і відразу поїхав до Маріуполя. Він казав завжди, що ми маємо боронити нашу державу, наша держава має бути нашою державою і ніхто не має на неї посягати”, — розповіла мати Олександра Людмила.

“Обмін готувався з середини липня, але щось відтягувався, і ось це коли відбулося в Оленівці знищення наших хлопців. Після цього вже ніщо не готується, і ніхто не знає і ніяких списків немає підтверджених, сторона-агресор не надає списків жодних, не допускає туди Червоний хрест, не допускає ООН”, — поділилася з Суспільним Людмила.

Жінка зазначила, що постійно очікує новин про сина:

Вони, виконуючи наказ, вийшли з “Азовсталі” на непідконтрольну територію і з того часу я не випускаю з рук телефон, бо я сподіваюсь на його дзвінок. І вдень, і в ніч він в мене гучно увімкнений, я сподіваюсь, що він зателефонує”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *