На підтримку ЗСУ: 17 вересня Доброслав запрошує на благодійний ярмарок

Голова Доброславської громади з Одещини Людмила Прокопечко у соціальних мережах закликала цієї суботи, 17 вервесня, відвідати мальовниче селище Одещини. Там відбудеться благодійний ярмарок, на якому збиратимуть кошти для підтримки Збройних Сил України.

Організаторки готують чудове дійство з різноманітними заходами і сюрпризами.

Тут ви зможете чудово відпочити, смачно поїсти найкращих страв від наших господинь та  скуштувати справжньої солдатської каші, придбати оригінальні ексклюзивні сувеніри, взяти участь у конкурсах, подивитися прекрасний концерт, а головне – підтримати наших захисників, бо всі виручені кошти підуть на придбання необхідних речей для бійців”, – повідомила Людмила Прокопечко.

Родзинкою ярмарку стане благодійний аукціон.  Лоти, що будуть представлені на аукціоні, надані громаді відомими художниками і скульпторами, майстрами декоративно-ужиткового мистецтва, а також військовими формуваннями.

“Тільки на нашому аукціоні ви зможете придбати вироби, які не продаються в магазинах, бо зроблені в єдиному екземплярі. На фото ви побачите лише маленьку частинку цих скарбів, а все головне – якщо відвідаєте ярмарок, який розпочне роботу о 15 годині на площі біля парку “Лісова пісня”, – йдеться у дописі керівника громади.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, місцева влада Доброславської громади продовжує активно допомагати нашим захисникам. Щоп’ятниці на фронт, на передову везуть гуманітарну і волонтерську допомогу – і від початку повномасштабного вторгнення росіян на Україну забезпечують своїх воїнів усім, від харчування до транспортних засобів.

Ось і тепер, напередодні ярмарку голова громади Людмила Прокопечко разом з командою однодумців повернулися з передової, де передали захисникам багато різних речей, що потрібні на фронті – прилади нічного бачення, теплий одяг, інструменти для ремонту техніки та домашні смаколики.

Підрозділ ЗСУ прийняв вітання з днем народження від громади з Одещини
Підрозділ ЗСУ прийняв вітання з днем народження від громади з Одещини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *