В Авангардівській громаді надаватимуть індивідуальну допомогу сім’ям з дітьми

У період війни Благодійний фонд «Вітрила дитинства» розпочинає реалізовувати в громадах Одещини проєкт соціально-психологічної допомоги потребуючим. Зокрема, в Авангардівській громаді. Про це у соціальних мережах повідомив селищний голова Сергій Хрустовський.

В рамках проєкту надаються соціальні, психологічні та юридичні послуги одиноким матерям, одиноким батькам, багатодітним малозабезпеченим сім’ям у складних життєвих обставинах, сім’ям з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами,  дітям, які втратили батьків через війну, вимушено переселеним сім’ям з дітьми.

До складу команди проєкту входять соціальний працівник, психолог, юрист, які разом з селищною радою надають допомогу і підтримку сім’ям з дітьми.

Заплановані заняття з психологом для дітей та підлітків, серед яких – арт-терапія, розвивальні заняття, майстер-класи, тренінги.

Також фонд надає гуманітарну допомогу у вигляді продуктових ваучерів, допомагає зимовим одягом, взуттям для сімей з дітьми, забезпечує їх медичними послугами – медикаменти, спеціалізованим обстеженням тощо, повідомив Сергій Хрустовський.

Раніше повідомлялося, що днями очільник ОТГ уклав угоду з благодійним фондом «Вітрилами Дитинства» щодо співпраці із зазначеного спектру питань.

Голова ОТГ з Одещини уклав угоду з «Вітрилами Дитинства»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *