Активісти Роздільної вітали земляків автопробігом з Днем Прапора

У місті Роздільна, що на Одещині, до дня Незалежності відбулися урочистості. 23 серпня ГО “Громада Роздільнянщини” підняли прапор на головній щоглі міста, виконали Державний Гімн України і –  і традиційно вирушили у автопробіг по населеним пунктам громади. Так громадськість відзначила найголовніше дерєавне свято, попри війну, загрозу ракетного удару з боку фашистської росії. 
Про це розповів голова ГО “Громада Роздільнянщини” Володимир Василенко.
Автопробіг, присвячений Дню державного Прапора України, патріоти Роздільнянщини проводять з 2014 року. Тож незважаючи на загрози, вирішили не змінювати традицію і цього разу. Хоча учасників було дещо менше, ніж у попередні роки. Та долучився голова Роздільнянської громади Валерій Шовкалюк.
“Ми не могли інакше. Не могли дати можливість московитам залякати нас, перервати, знищити наші традиції. І головне – нас чекали люди, а особливо діти. Чекали наші побратими, які кожного року приймали активну участь у цих заходах. Пане Миколо, ми вдячні тобі і твоїм активістам за допомогу і активну участь! Пані Оксано – низький уклін вам і вашим односельчанам! Особлива подяка за участь у заходах Дмитру Олександровичу, який не звертаючи увагу на незагоєні рани, після поранення на фронті, був у цей день з нами, разом з дружиною. І ще. Велика подяка Олегу, який доклав багато зусиль, щоб перетворити свій власний транспорт в медійну машину і щоб вона була оснащена всім необхідним – прапорами та гучномовцями. Що хочу ще сказати: хітом автопробігу стала пісня «…Горить, палає техніка ворожа, рідна Україна переможе!…». Дивлячись на позитивну реакцію більшості людей на такі інформаційні, патріотичні заходи, ми (це я, Олег, Микола) вирішили створити Перший Окремий Медійний батальйон, ОМБ, який проводив би агітаційно-просвітницьку роботу в населених пунктах району. Повірте – це було б дієво!”, – написав пан Володимир на своїй сторінці.
РоздільнаВасиленко
Роздільна
РоздільнаФОТО – Володимир Василенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *