На Одещині актор з серіалу “Кріпосна” захищає державний кордон. ВІДЕО

21-річний Руслан Пахомі минулого року знявся в українському серіалі “Кріпосна”, а з початком повномасштабного вторгнення росії вступив до лав Державної прикордонної служби. Більше про історію творчого юнака розповіли на Суспільному.

Минулого року хлопець зіграв у четвертому сезоні серіалу “Кріпосна”, куди його запросили після театральної студії. Зйомки, в яких взяв участь хлопець, тривали три доби.

“Хвилювання було шалене, адже це перший такий досвід. І так сталося, що я прийшов, стою останній і думав, що все, повернуся сумний додому і скажу, що просто взяв участь там. А потім до нас підходить режисер, який займався суто нами і каже: «О, ти нам підходиш, йди сюди». І нас загримували, перевдягли і я відразу вжився в роль. … Я просто зрозумів, як взагалі було головним героям. Я уявляю наскільки їм було важко це все робити, кожен раз перезнімати один й той самий дубль. Лиш хтось не так щось зробить – знову перезнімається. Але процес взагалі дуже захопливий”, — розповів Руслан Пахомі.

На Одещині актор з серіалу "Кріпосна" захищає державний кордон

Через карантин та війну сезон серіалу, де знімався Руслан, наразі не показали глядачеві. А самому хлопцю довелося змінити образ. Із початком повномасштабної війни він пішов служити – записався до тероборони, потім опинився в Ізмаїльському прикордонному загоні.

“Я записався в місцеву тероборону на Одещині. я на мить подумав, що якщо щось, а моя сім’я? Я просто з багатодітної родини, нас п’ятеро взагалі і мати. Зараз прийде та людина-орк і захоче все забрати. І вирішив, пішов до військового комісаріату”, — пригадав Руслан Пахомі.

На Одещині актор з серіалу "Кріпосна" захищає державний кордон
На Одещині актор з серіалу "Кріпосна" захищає державний кордон

Саме на службі хлопець почав писати вірші українською. Каже, що у рядках виливає всі емоції, що переживає на війні. Після перемоги Руслан планує зустрітися з рідними та, можливо, продовжити кар’єру у кіно та театрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *