Татарбунарські освітяни власноруч ремонтують укриття у школах

Голова Татарбунарської міської громади Андрій Глущенко опублікував допис, де розказав, що педагоги Татарбунарщини відклали свої відпустки та власноруч проводять ремонти укриттів освітніх закладів. Роботи тривають, зокрема, у міській гімназії: тут вчителі ремонтують та білять стіни, звільняють простір для майбутніх класів.

«Готуємось до нового навчального року в непростих умовах сьогодення. Педагоги нашої громади відклали свої відпустки та проводять ремонти укриттів наших освітніх закладів. Щиро вдячний нашим освітянам! Питання безпеки дітей – дійсно ключове питання. І наші заклади освіти мають стати місцем цієї безпеки. Освітній процес має продовжуватись, діти повинні навчатись. Розумна та освічена молодь – це гарантія щасливого майбутнього нашої країни!» — написав Андрій Глущенко.

Як відомо, 1 вересня освітній процес в Одеській області має початись у традиційному форматі. Однак, як зазначив голова Одеської ОВА Максим Марченко, остаточне рішення буде залежати виключно від безпекової ситуації та прийнято після висновків спецкомісії у відповідному акті закладу щодо готовності розпочати навчальний рік в очному режимі.

Остаточні дані щодо формату освітнього процесу в кожному закладі Одеської області будуть готові на початку серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *