Французький реанімобіль з Іванівки поїде на фронт

Подарований французами Іванівській селищній громаді Одеської області реанімаційний автомобіль їде на фронт. Про це повідомив у соцмережах голова селищної ради Віктор Лобач.

ЛобачНещодавно Іванівській селищній громаді французькі партнери подарували реанімаційний автомобіль, який громада просила для свого медичного центру.

Але враховуючи, що зараз більше 200 жителів громади боронять рідну землю в складі різних військових формувань, і дуже багато з них зараз знаходяться на Херсонському напрямку, який для всіх нас є надважливим, місцева влада вирішила допомогти своїм захисникам боротися з ворогом.

“Вважаю, що цей автомобіль зараз більше потрібний буде на фронті. Тож, разом зі спеціальними медичними препаратами, передаємо цей автомобіль 28-й бригаді, в якій служить багато наших земляків», – йдеться у дописі керівника громади.

Крім того, місцева влада піклується про старше покоління іванівців. Так, у четвер, 14 липня, тут планують відкрити вже шостий безкоштовний автобусний маршрут від села Баланини до селища Іванівка. Для цього залучають додатковий автобус.

Відтепер в Іванівській селищній громаді мешканці з віддалених сіл мають можливість безкоштовно щонайменше один раз на тиждень добратися до центру громади.
А сьогодні все за графіком: с. Р. Слобідка – с. Нижній Куяльник – с. Верхній Куяльник – с. Бузинове – смт Іванівка.
автобус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *