Змагались, хто перепливе: у Березівській громаді рятували дітей на Тилігульському лимані

Увечері 30 червня до правоохоронних органів звернувся житель Березівської об’єднаної територіальної громади і повідомив, що бачив, як троє хлопців та дівчинка купалися в лимані і згодом зникли. Дітей, наймолодшому з яких 13 років, а найстаршому – 16, поліцейські розшукали на іншому боці водойми, живими і неушкодженими.

До пошуків дітей негайно були залучені поліцейські, рятувальники, військовослужбовці та представники громади. Обстеживши узбережжя та водойму, пошуковці дуже швидко виявили підлітків на іншому боці водойми.

Як з’ясувалося, друзі дісталися туди, змагаючись у плаванні. Назад рятувальники переправили їх вже човном. Дітей обстежили лікарі, один хлопець трохи переохолодився, а загалом з усіма все добре.

Ювенальні поліцейські провели з дітьми роз’яснювальну роботу. Сподіваються, вони засвоїли настанови і не будуть більше ризикувати життям.

Нагадуємо всім: нині у водоймах Одещини купатися небезпечно і заборонено. Берегова смуга і водна гладь регіону є захисними і містять вибухові пристрої.

“Будьте свідомими. Бережіть себе і дітей”, – закликають у поліцейсьому відомстві.

 ВІДЕО – Нацполіція в Одеській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *