Шпиталь на колесах приїхав до Роздільної з Румунії

Медикам Роздільнянського району Одещини, передали з Румунії шпиталь на колесах. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної ради.

Роздільна«Це гуманітарна допомога з Румунії, над залученням якої працювала команда однодумців на чолі з депутатом Одеської обласної ради Андрієм Бабенком», — пояснив голова обласної ради Георгій Діденко.

Разом з ним до Роздільної завітали головні лікарі Захарівської та Великомихайлівської лікарень, голова Захарівської громади Олексій Осійчук та заступник голови Великомихайлівської ОТГ Ігор Гончарук.

РоздільнаЯк розповів депутат облради Андрій Бабенко, ще в середині травня румунська делегація на чолі з Єпископом Бессарабської Митрополії Веніаміном Горяну передала для України спецавтомобіль, який оснащений медичним обладнанням і необхідними ліками.
Госпіталь інтенсивної терапії зможе надавати невідкладну медичну допомогу. У ньому передбачено все для порятунку життя людини, навіть із тяжкими пораненнями.
Роздільна«Сьогодні я щиро радий, що у всьому Роздільнянському районі буде сучасний медичний мобільний шпиталь. Це була команда робота, і я дуже дякую всім, хто долучився, що ми це зробили», — поділився Андрій Бабенко.
Ближчим часом роздільнянські медики мають визначити, чим необхідно доукомплектувати шпиталь для надання невідкладної допомоги.
Зазначимо, що від волонтерських організацій Роздільнянський район також отримав з Румунії ліки та продукти харчування.
Роздільна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *