Депутата Одеської облради Дмитра Чапіра затримали під час отримання хабаря

Депутата Одеської облради від партії Труханова “Довіряй ділам” Дмитра Чапіра затримали під час отримання хабаря у сумі 120 тисяч гривень. 

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) затримали “на гарячому” депутата Одеської обласної ради – голову постійної комісії облради з охорони здоров’я.

Як повідомляє пресслужба НАБУ, дії затриманого попередньо кваліфіковані за ч.3 ст.368 КК (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), наразі аирішується питання про повідомлення йому про підозру. Дії особи

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав у директора лікарні неправомірну вигоду за неперешкоджання в діяльності підприємства, а також за “гарантію” залишення на посаді. Його викрили “на гарячому” під час одержання неправомірної вигоди у 120 тис. грн”, – йдеться у повідомленні.

За даними одеського видання “Думська.net”, затриманий – голова комісії облради з питань охорони здоров’я Дмитро Чапір, депутат від партії мера Одеси Геннадія Труханова.

Він нібито вимагав відкат від суми закупівлі двох апаратів штучної вентиляції легень для КНП “Дунайська обласна лікарня”.

В Одесі депутата від "Довіряй ділам" Дмитра Чапіра затримали під час отримання хабаря

ФОТО: НАБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *