У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять загиблих під час війни дітей

З початку війни в Україні загинули 165 дітей, ще понад 266 – отримали поранення. Пам’ять дітей, загиблих під час агресії росії, вшанували під час проведення акції «Пам’ятаємо… Не пробачимо!» у місті Білгороді-Дністровському на Одещині.

5 квітня тут відбулася акція вшанування пам’яті загиблих під час війни дітей. Учасники принесли дитячі іграшки та лампадки, щоб залишити їх біля пам’ятника персонажу казки “Котигорошко”. Про це повідомили в пресслужбі Білгород-Дністровської міської ради.

Акція безстрокова. До неї можуть приєднатися й інші мешканці Білгорода-Дністровського, прийшовши у будь-який час.

З початку повномасштабної війни РФ проти України загинули 165 дітей, 266 дітей зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

У міськраді додають, Білгород-Дністровський щодня гостинно приймає тимчасово внутрішньо переселених громадян. Для дітей, які прибули у зв’язку з російською агресією, підрозділи відділу культури міської ради підготували низку культурно-розважальних заходів.

В запропонованих заняттях діти зможуть розвивати творчі, художні, хореографічні навички. За участю педагога-психолога будуть проведені тренінги, квести, ігрові програми. На піших цікавих екскурсіях діти та їх батьки зможуть познайомитися з історією нашого міста. У бібліотеках на наших маленьких друзів чекатимуть різноманітні захоплюючі заходи та перегляд мультфільмів і вистав. Кожна родина знайде собі заняття за інтересами!

Відділ культури звертається з проханням до тимчасово внутрішньо переміщених громадян попередньо ознайомитись з графіком занять і зателефонувати за вказаними контактами, щоб була можливість сформувати групи.

Якщо діти займалися в школах мистецтв за місцем проживання, вони можуть продовжити уроки навчання у Білгород-Дністровській школі мистецтв ім. Л. Гінзбург. Телефон для довідок: 0677560474.

У Білгороді-Дністровському вшанували пам'ять загиблих під час війни дітей
У Білгороді-Дністровському вшанували пам'ять загиблих під час війни дітей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *