У Затишанській громаді підвищили оплату за вивіз сміття

Затишанська селищна територіальна громада, що у Роздільнянчькому районі Одещини, встановила нові тарифи на збір сміття. Про це йшлося за засіданні виконавчого комітету селищної ради, повідомляє офіційний сайт громади.

Одним з головних питань засідання виконкому стало рішення про затвердження економічно обґрунтованого тарифу на вивезення твердих побутових відходів.

Повідомляється, що комунальне підприємство «Господар», з яким Затишанська селищна рада уклала договір на вивезення сміття, отримує плату в розмірі 107 грн за один кубічний метр.

Новий економічно обґрунтований тариф пропонується в розмірі 170 грн за куб м.

Затишанська громадаРішення про підвищення плати за вивезення твердих побутових відходів буде винесене на розгляд бюджетної комісії та депутатів під час найближчої сесії Затишанської селищної ради.

Також обговорюватиметься питання про те, щоб жителі громади проводили  часткову оплату за вивезення сміття. Адже зі збільшенням кількості контейнерів для побутових відходів та розширенням території обслуговування з бюджету селищної ради доведеться витрачати значну суму.

Під час засідання виконкому були розглянуті й заяви жителів громади на отримання матеріальної допомоги на лікування. Загальна сума виплат людям склала 124 тисячі гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *