У Тузлівській громаді з’явився перший банкомат

Тепер щоб зняти готівку, або вчинити будь-які інші банківські дії за допомогою терміналів, жителям Тузлівської об’єднаної громади не обов’язково їхати в Білгород-Дністровський, чи Татарбунари, це можна зробити в Тузлах, а в літньо-оздоровчий сезон, ще й на Лебедівці – відомій курортній зоні, що на території громади. Доброю новиною поділилась сільська рада на своїй сторінці у Фейсбук. 
ПокровщукЯк зауважила голова громади Людмила Покровщук, встановлення банкомату в Тузлах та Лебедівці було для неї принциповим питанням. Зізнається: перемовини йшли не один місяць, але найголовніше, що є результат.
«Коли мене обрали люди і я погодилася втретє стати головою Тузлівської громади, я чітко розуміла, що я хочу для своєї громади і як цього досягти. Це відкриття та функціонування повноцінного ЦНАПУ, це відновлення роботи банківської системи (облаштування банкомату і терміналів), це капітальний ремонт центральної дороги Базар’янка – Тузли – Безім’янка та стратегічно-важливої Базар’янка – Лебедівка і, звичайно, облаштування в громаді повноцінної АЗС. Так як я усвідомлювала, що без цих першочергових дій ми не зможемо закласти фундамент повноцінного розвитку громади”, – повідомила Людмила Володимирівна.
Черга – за автозаправкою, обіцяє місцева влада. Адже влітку на славнозвісний курорт Лебедівка вирушать тисячі туристів. Між тим, на території великої чорноморської громади немає жодної АЗС, а дотепер не було й банкомату. Місцева влада докладає зусиль аби зробити послуги на своїй території максимально доступними й комфортними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *