Березівська громада модернізує старовинний сільський клуб

До Березівської міської громади, що в Одеській області, звернулися працівники культури та мешканці села Демидове з проханням замінити вікна та двері у глядацькому залі місцевого Будинку культуризамінили вікна і двері. Роботи вже проведені, днями їх проінспектував голова громади Валерій Григораш та депутат Одеської облради Князь Хачатрян.

БерезівкаПроект вдалося реалізувати за кошти з обласного бюджету, повідомив мер міста.

“Днями ми завітали до закладу культури перевірити виконану роботу, де наразі у глядацькому залі вже демонтовано старі дерев’яні віконні та дверні коробки й проведено заміну на нові металопластикові конструкції вікон та дверей. Відтепер перебування як працівників, так і відвідувачів Будинку культури буде більш комфортнішим», – зазначив Валерій Григораш.

БерезівкаУ актовій залі стане тепліше, завдяки сучасним вікнам і дверям. А фасад старовинного закладу культури, який зберігся тут з 50-х років минулого століття, ще потребує оновлення.

Нагадаємо, Березівська громада утворилася у 2017 році, приєднавши до міста три села: Вікторівку, Роздол та Ланове. Проте по завершенню реформи децентралізації до складу ОТГ приєднали й віддалені села колишнього району, тож зараз до громади входить 27 населених пунктів: місто Березівка та села Вікторівка, Роздол, Ланове, Гуляївка, Мар’янівка, Одрадна Балка, Сахарове, Демидове, Златоустове, Софіївка, Михайлівка, Котовка, Юркове, Михайло-Олександрівка, Веселинівка, Степанівка, Танівка, Донська Балка, Донське, Карнагорове, Косівка, Червоне, Чорногірка, Яснопілля, Кудрявка, Новогригорівка.

У громаді мешкає  понад 16 тисяч людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *