Найбільше земельних ділянок продають та здають в оренду на Одещині

Нині у системі Прозорро.Продажі понад 1100 актуальних пропозицій із оренди та продажу земельних ділянок. Найбільше лотів виставлено на Одещині – понад 150. При чому деякі громади оголошують відразу по кілька аукціонів.

Про це пише agronews.ua.

Так лідером системи земельних торгів нині є Окнянська селищна рада Подільського району, яка нині здає в оренду 32 ділянки сільськогосподарського призначення. Площа наділів різна, але переважно на 13 – 20 га. Загальна стартова вартість усіх земель Окнянської селищної ради  – 1,5 млн грн.

Ще понад 430 га сільськогосподарських земель здає в оренду на 30 аукціонах Новоборисівська сільська рада Роздільняньського району. Ділянки тут знайде орендар також різної площі – від 3 га і до 20 га.

Для тих же, кого цікавить не оренда, а продаж землі в Одеській області, є десятки пропозицій у різних районах. Наприклад, на території Косівської сільської ради продається кілька ділянок на 3 га, у Калинівській сільраді Іванівського району – наділ у 8,5 га, у Баннівській сільраді Болградського району – 0,5 га тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *