Лиманська громада провела благодійну акцію “Свято в кожен дім”

Напередодні новорічно-різдвяних свят Лиманська сільська територіальна громада, що у Білгород-Дністровському районі Одещини, розпочала благодійну акцію задля підтримки мешканців «Будинку Милосердя». Сьогодні там проживає 16 недієздатних самотніх літніх жителів, якими опікується Центр надання соціальних послуг Лиманської ОТГ. 
Лиманська громадаЯк повідомили у територіальному центрі, в рамках акції «Свято в кожен дім» до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, Будинку Милосердя, надійшли благодійні пожертви у вигляді продуктів харчування, наборів солодощів, засобів гігієни та інших товарів першої необхідності від школярів, їх батьків, вчителів Приморського ЗЗСО та Лиманського НВК, подружжя Пономаренків, які є засновниками ТОВ “Хаджидер-Агро” з села Дивізія; подружжя Попових, Гіржевих, Вікторії Бонд з міста Татарбунари, ФОП Градинар Юлії Миколаїівни та інших благодійників.
Лиманська громадаЗагалом під час благодійної акції зібрали 54,5 кг овочів та 35,6 кг фруктів (картоплі, капусти, цибулі, моркви, помідор та огірків, яблук, апельсин, банан), 54,2 кг різних круп та цукру, 36,8 кг макаронних виробів, 6,1 кг олії, 42,5 кг м’якого та твердого сиру, 4,7 кг ковбасних Лиманська громадавиробів, а також миючі і дезінфікуючі засоби та інші товари першої необхідності на загальну суму 9 965 грн.
Лиманська громадаНапередодні Дня Святого Миколая центр «Милосердя» учнівського самоврядування Лиманського НВК привітали з прийдешніми святами одиноких односельців та подарували їм пакунки з продуктами й товарами першої необхідності.
Соціальні працівники щиро дякують за доброту і милосердя всім, хто долучився до акції. Адже безкорисливі земляки  допомогли знедоленим і нужденним відчути підтримку, турботу, радість та справжнє свято.
Нагадаємо, про Будинок Милосердя в Лиманській громаді та його мешканців, СИЛА ГРОМАД розповіла влітку 2021 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *