Задля наживи: підлітки з Татарбунарської громади напали на свою вчительку

Розбійний напад стався 10 січня близько сьомої години вечора у селу Глибоке, що входить до складу Татарбунарської громади на Одещині. Розбивши скло на дверях, зловмисники у масках проникли до оселі, вдарили господиню та, погрожуючи ножем, забрали в неї гроші й золотий ланцюжок.

Про це повідомили у місцевому відділку поліції.

ТатарбунариЩойно правопорушники пішли, 64-річна жінка відразу зателефонувала до поліцейських, які по гарячих слідах встановили їх особи. З’ясувалося, що спільники – брати віком 16-ти та 17-ти років та 29-річний уродженець однієї з країн Центральної Азії. Їх поєднувала родичка підлітків і бажання легкої наживи. Усі троє добре знали потерпілу: неповнолітні раніше були її учнями, а іноземець має з нею спільних знайомих.

 

Дії зловмисників кваліфіковані за ч.3 ст.187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, їх затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Неповнолітні вже досягли віку, з якого передбачена кримінальна відповідальність за таке правопорушення, тож усім фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *