Водій маршрутки з Одеси назвав учасника АТО “малозабезпеченим”. ВІДЕО

Водій заявив, що посвідчення на безкоштовний проїзд пред’являють тільки люди з низьким рівнем достатку.

В Одесі водій маршрутки образив учасника бойових дій. Чоловік, який перебував за кермом громадського транспорту, назвав ветерана “малозабезпеченим”. Учасник бойових дій записав розмову з маршрутником на відео. Ролик розмістили в місцевому телеграм-каналі, передає УНІАН.

Так, ветеран їхав у маршрутці №242 і хотів пред’явити водієві посвідчення УБД, яке дає йому право на безплатний проїзд. Однак маршрутник відреагував на це з обуренням. Він заявив, що люди, які їздять за такими посвідченнями, нібито є “незаможними” та “малозабезпеченими”.

Ветеран включив камеру і почав знімати розмову. Він запитав, чи дійсно водій вважає учасників бойових дій “малозабезпеченими”. Чоловік намагався відмовлятися, але потім заявив, що це держава нібито прирівняла ветеранів і багатодітних до людей, у яких немає грошей на проїзд.

Після цього водій висловився про Європу і в саркастичному тоні розповів про толерантність. Учасник бойових дій зазначив, що після образливих слів маршрутника йому соромно діставати своє посвідчення.

Вчинок водія одеської маршрутки обурив користувачів. Українці пишуть, що чоловікові не варто було ображати ветерана і намагатися принизити його гідність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *