Ізмаїл потрапив до ТОП-10 у рейтингу найпривабливіших міст України

Одеса та Ізмаїл увійшли у рейтинг від національного всеукраїнського проєкту “Місто України”. У десятку увійшло місто Ізмаїл.

Рейтинг опублікували на офіційному сайті проєкту.

Проєкт “Місто України” опублікував результати всенародного голосування у конкурсі “Місто України. Національний вибір”. До нього увійшов Ізмаїл, який опинився на 6 позиції, обігнавши Львів та Кам’янець-Подільський. А от Одеса опинилась на 31 місці. Загалом у рейтингу опинилось 51 місто.

Як йдеться на сайті проєкту, шляхом голосування читачі обирають кращі міста. До участі можуть долучатися найбільш населені міста країни, а голосувати може кожен, віддавши свій голос лише за 1 місто.

Цього року найбільшу кількість голосів отримав Івано-Франківськ, за яке проголосувало 52,7 тисяч осіб. За Ізмаїл проголосувало 19 583 людини, а от за Одесу у кілька разів менше –  всього 481 особа. У порівнянні з рейтингом минулого року Одеса втратила позиції. Тоді місто опинилось на 7 місці в рейтингу. А от Ізмаїл у торішньому рейтингу опинився на 11 сходинці.

Цікаво, що згідно з іншими рейтингами, Одеса увійшла до ТОП-9 міст світу, які рекомендують відвідати туристам у 2022 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *