Дітей Степанівської громади привітали доброчинці з Одеси. ВІДЕО

Село Степанівка розташоване за 75 км від Одеси, аж на кордоні з сусідньою Молодовою. Це адміністративний центр нової громади Роздільнянського району, в якій проживає 7 тисяч мешканців. Близько тисячі з них діти, чимало з яких  зростають у багатодітних родинах. У переддень свята Святого Миколая їх порадували незвичайним дійством. Доброчинці з благодійного фонду “Світло допомоги” завітали з аніматорами і солодкими дарунками. 

СтепанівкаБлизько сотні дітей та підлітків зібралися у фойє місцевого будинку культури. Діти схвильовані, стримані, дехто привів братиків і сестричок. Деїто з дітей виступ казкових персонажів побачив уперше. Казкові аніматори, Янголи, Зайчик, і справжній Святий Миколай здійснили мрію багатьох маленьких жителів. Веселощі, розваги, пісні й танці захопили увесь зал – виявляється сільські діти не відстають від одеських, добре знають вірші, розгадують загадки, і танцюють досхочу.

СтепанівкаСвято вийшло феєричним. Конкурси, розваги, битва надувних кульок захопили усіх дітлахів. За гарні виступи отримували сюрпризи, а ще була солодка вата і різдвяні пакуночки. ( 333) Веселих аніматорів до Степанівки запросив одеський благодійний фонд «Світло допомоги». Ця організація допомагає найбільш нужденним категоріям громадян: малозабезпеченим, багатодітам, діткам з інвалідністю та дітям, в яких батьки загинули під час військових дій на Сході.

“Сьогоднішній масовий захід дуже важливий для наших дітей, вони отримали подарунки, позитивні емоції. Ми дуже вдячні, дуже вдячні – це мало сказати, благодійний фонд “Світло допомоги” і його директор Христюк Вікторія – це фонд який працює з нами не перший місяць, це справжня увага до потреб наших дітей”, – поділилась Ірина Раду, керівник служби у справах дітей Степанівської громади.

Степанівська громадаБлагодійний фонд «Світло допомоги» заснований Вікторією Христюк з Одеси. Вона розповідає: здійснювати великі бажання сільської малечі дуже приємно, це надихає, адже якщо хоч одні дитячі очі стають щасливіші – це незабутньо.

“Сьогодні було стільки посмішок на обличчях дітей, я отримала масу задоволення! Ми й надалі будемо допомагати усім, хто потребує, бо це дуже надихає нас далі творити добро”, – каже Вікторія ХРИСТЮК, засновниця благодійного фонду «Світло допомоги».

Для дітей Степанівської громади – це вже друга благодійна акція від фонду «Світло допомоги». Місцева влада такій ініціативі дуже вдячна. А благодійники нагадують, що передноворічний час у розпалі, – це той самий момент для добрих вчинків “під ялинку”. Ділитись теплом і щастям легко – варто тільки спробувати.

Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *