Нерубайська громада відкрила резиденцію Святого Миколая у… катакомбах. ВІДЕО

19 грудня Нерубайська сільська територіальна громада під Одесою оригінально відзначила день Святого Миколая. На території музею-заповіднику “Катакомби Одеси” відкрили підземну резиденцію цього святого, запросивши на захід дітей і дорослих.

НерубайськеВідкрив нове помешкання Святого голова Нерубайської громади Олег Мішаглі, також запросили до вітального слова керівництво Одеського району: Віталія Барвіненка, Юрія Крука, депутатку облради Марину Зінченко та інших гостей.

Прибула на оглядини нової резиденції  і спеціальна гостя з Києва – Лана Вєтрова, директорка Книги рекордів України. Вона вручила відзнаки за попередній рекорд, адже Нерубайська ОТГ раніше створила ще й найбільший арт-простір під землею, а також “Сад чудес”, який увійшов в Книгу рекордів Європи.

дітиРазом з відділом культури вирішили створити таку резиденцію Святого Миколая. Думаю, що вона така одна унікальна в світі. Тому спільними зусиллями ми створили таке незвичайне свято для наших дітей”, – поділився з СИЛОЮ ГРОМАД голова громади Олег Мишаглі.

НерубайськеІ ось тепер – нова креативна ідея, яку відділ культури втілив у життя. На захід прибуло багато дітей і дорослих, лунали яскраві виступи і вітання. Та найбільше чекали, власне, прибуття самого Святого, – він загадково спустився згори, підійшовши до входу до меморіалу.

Після урочистостей усіх глядачів запросили оглянути підземну резиденцію Миколая. Всередині катакомб для помешкання святого виділили кілька “кімнат”, облаштувавши там фотозони, освітивши ліхтариками і святковим дизайном. Малеча розказувала віршики, виконувала пісні, за що отримала від казкового персонажа новорічні дарунки.

Що розповів СИЛІ ГРОМАД на відкритті свята голова Нерубайської громади Олег МИШАГЛІ – у ВІДЕО:

Як зустрічали Святого Миколая в Нерубайському – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *