На залізничному вокзалі в Одесі відкрили туристично-інформаційний центр

У рамках спільного проекту ГС Visit Ukraine, Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ) та за участю Департаменту культури та туризму Одеської міської ради в Одесі відкрився ще один Туристично-інформаційний центр.

Враховуючи, що партнер проекту — АТ «Укрзалізниця», центр розташований на залізничному вокзалі. Відтепер туристи та гості міста легше й оперативніше отримуватимуть інформацію, консультації та інше, стосовно їх перебування в Одесі.

Щоденно співробітники Туристично-інформаційного центру надають безоплатні консультації та довідкову інформацію щодо туристичних локацій, пам’яток та маршрутів, актуальних подій, транспорту тощо іноземним та українським туристам, що завітали до Одеси.

Одещина — регіон, де туризм «квітне» цілий рік, приїжджати сюди можна в будь-яку пору та отримувати незабутній туристичний досвід та враження”, — прокоментував голова правління Visit Ukraine Антон Тараненко.

Одещина — це один з найтуристичніших регіонів України, куди цілий рік за активним та гастрономічним відпочинком їдуть мандрівники.

Адреса ТІЦ в м. Одесі: Привокзальна пл., 2, приміщення вокзалу, хол,
1-й поверх (Станція ЗД Одеса-Головна).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *