Підселила ромів, щоб вижити невістку: сімейні чвари у Курортному. ВІДЕО

На Одещині у селі Курортному вдова і свекруха не можуть поділити будинок після смерті господаря. Свекри хочуть усе майно залишити собі, тому заважають невістці вступити у спадок.

Разом з нині покійним чоловіком Світлана колись купила недобудову. За 25 років спільного життя вони звели повноцінний двоповерховий дім.

6 серпня, поки Світлана була на роботі, на подвір’ї з’явились чужинці. Як виявилось, аби зробити життя невістки нестерпним, мати покійного чоловіка підселила у будинок ромів. Як наслідок, вдова Світлана залишилась без даху над головою і живе у Сергіївці – за 20 кілометрів від дому. Там жінка змушена вже майже чотири місяці знімати невеличкий флігель.

Місцеві мешканці від нового сусідства просто в шоці: ромський табір чути навіть на сусідніх вулицях Курортного і вдень, і вночі – вони б’ються, з’ясовують стосунки, громлять будинок. Мало того, сусіди розповіли, що з хати постійно щось вивозили. Навіть каналізаційні люки з подвір’я винесли на метал.

Додому повертатися Світлана боїться, бо їй погрожує ватажок ромів. Він взагалі заявив, що продасть будинок. Мовляв, махінації зі спадком він робить не вперше.

Страшна історія – у ВІДЕО від “Надзвичайних новин”:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *