Затишанська громада власним коштом відновлює дороги

Розпочався капітальний ремонт дороги на вулиці Механізаторів у селищі Затишшя Роздільнянського району Одеської області. Дорогу на цій вулиці відновлюють за рахунок бюджету селищної ради.

Про це повідомила селищна рада.

Вперше тут ширина асфальтобетонного покриття становитиме 4 метри завдовжки майже 800 метрів.

Зараз готується основа під асфальтобетон. Поки що погодні умови дозволяють проводити такі роботи, тож у селищній раді сподіваються, що вдасться втілити визначені плани громади щодо капітального ремонту доріг.

Зокрема, до кінця цього року хочуть заасфальтувати в Затишші дорогу на вулиці Східній та майданчик для автомобілів перед залізничним вокзалом з боку вулиці Привокзальної.

Зазначимо, що в цьому селищі за свої кошти нещодавно зробили ремонт у провулку Одеський – асфальтобетонне покриття з’явилося на 200-метрому відрізку дороги.

Раніше повідомлялося, що в сусідньому селищі Захарівка на вулиці Одеській з’явилися нові тротуари. На цій вулиці будівельники кладуть пішохідні доріжки в першу чергу до школи.

Нагадаємо, що в результаті територіально-адміністративної реформи на теренах колишнього Захарівського (Фрунзівського) району нині функціонують дві громади: Захарівська та Затишанська. Обидві громади увійшли до складу Роздільнянського району.

До складу Затишанської громади увійшли: смт Затишшя та села Торосове, Перехрестове, Андрусова, Весела Балка, Гедеримове Перше, Дружелюбівка, Загір’я, Краснопіль, Нова Григорівка, Скинешори, Володимирівка, Іванівка, Малорошове, Перехрестове Перше, Петрівка.

Вулиця Механізаторів в Одеській області буде з новою дорогою
Вулиця Механізаторів в Одеській області буде з новою дорогою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *