Теплицька громада висадила 400 саджанців у сільському парку. ФОТО

Теплицька громада, що у Болградському районі на Одещині, долучилась до всеукраїнської акції з озеленення своїх територій.

ТеплицаУ селі Садове з максимальною користю використовують теплі останні осінні дні. 25 листопада староста Олена Глуган організувала небайдужих односельців, підтримала місцева агрофірма «Дністровська». Спільними зусиллями висадили 375 саджанців кущів та дерев, придбаних місцевою радою.

Велика територія майбутнього парку в центрі села між місцевим клубом та храмом в минулі роки була спланована для парку. Тут вимостили плиткою доріжку, яка в прямому сенсі з’єднала дві паралельні вулиці села, встановили зручні лавочки для сидіння та місця – майданчики для проведення дитячих розваг та різних заходів.

З початку року в Теплицькій сільській раді депутати прийняли програму з озеленення громади та заклали кошти. З цього фонду придбали 375 саджанців для парку в Садовому.

Ближчим часом благоустрій парку продовжиться, повідомили в сільській раді.

Нагадаємо, Теплицька сільська територіальна громада утворилась у 2020 році і об’єднала 5 сіл Болградського району: Веселий Кут, миронопілля, Роща, Садове з адміністративним центром у селі Теплиця. Загальна кількість населення складає 5,5 тисяч осіб.

ТеплицаТеплицаТеплицаТеплицаТеплицаТеплица

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *