Березівська громада облаштовує каналізацію у сільській школі

Березівська міська рада Одеської області допомогла сільській школі спорудити каналізацію. Про це розповів міський голова Валерій Григораш.

«До складу Березівської громади входить 27 населених пункти, з них – 26 сіл. Міська рада намагається по можливості покращувати умови для проживання в селах, не забуваємо проблемні питання і поступово їх вирішуємо. Ось і сьогодні працівники Березівського ВУЖКГ завершили роботи по монтажу каналізаційної системи Михайлівської філії опорного закладу – ліцею №2 Березівської міської ради», – зазначив керівник громади.

БерезівкаРаніше повідомлялося до села Розквіт цього району ремонтують дорогу. Дорожні будівельники в ці дні працювали на перехресті траси в напрямку села Розквіт та в напрямку села Чудське (колишня назва Котовське). Роботи здійснюються на кошти обласного бюджету.

Крім того, в наступному році буде здійснюватися ремонт центральної автомагістралі Березівського району – дороги Т-16-15, що проходить через території Знам’янської та Коноплянської сільських громад, і нині перебуває у вкрай поганому стані.

На цій дорозі планують здійснити середній, а на окремих ділянках капітальний ремонт. Кошторис відновлювальних робіт на автомагістралі складе 179 млн грн. Зокрема, капітальний ремонт зроблять на ділянках від с. Вікторівка до с. Михайло-Олександрівка, та від с. Михайло-Олександрівка до примикання дороги Т-16-15 з автомобільною дорогою М-05 Київ – Одеса.

Нагадаємо, що до складу Березівського району входять 16 громад: Березівська міська, Іванівська, Миколаївська, Раухівська, Ширяївська селищні, Андрієво-Іванівська, Великобуялицька, Знам’янська, Коноплянська, Курісовська, Новокальчевська, Петровірівська, Розквітівська, Старомаяківська, Стрюківська, Чогодарівська сільські.

Більшість з цих громад користуються дорогою Т-16-15, щоб дістатися до районного центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *