Вік – не перешкода: в Одесі літніх людей навчають вальсу та латини

В Одеському університеті третього віку 7 жовтня пройшов майстер-клас з танців. Хореограф Євген Кот навчав пенсіонерів вальсу та латиноамериканським танцям.

Про це повідомляє Суспільне.

У майстер-класі взяли участь 20 людей віком від 60 до 86 років. Одна із учасниць познайомилася зі своїм партнером на танцях.

“Я займалась танцями: балетом, народними, бальними. Тому я у своїй стихії, я чудово танцюю, можу вести партнера. Ми тут познайомились, стали в пару, ну чудово, будемо вчитися далі удосконалюватись“, — сказала Тетяна.

71-річна Валентина зазначила, що постійно займається танцями, адже, не дивлячись на вік, не може всидіти на місці.

Я взагалі дуже люблю, коли танцюють. Мені так і хочеться потанцювати… Ось я танцюю і мені кажуть, не видно, що в тебе нога болить. Я кажу, коли я танцюю або коли я співаю, коли я щось роблю із задоволенням, воно в мене просто не болить, я не відчуваю цього”, — розповіла жінка.

В Одесі пенсіонерів вчили танцювати вальс та латиноамериканські танці

Учасниця майстер-класу – 63-річна Надія колись працювала в дитячому садочку і вчила там танцювати малюків.

Від майстер-класу ми всі сьогодні отримали дуже багато позитивних емоцій. Ми сьогодні танцювали, ми сьогодні раділи життю, ми сьогодні пробували свої сили в танці. І я думаю, що у нас у всіх вийшло. Нехай, ми десь неправильно зробили кроки, десь ми неправильно покружляли, але ми отримали стільки енергії, стільки бадьорості. Ми стали всі молодими, гарними та завзятими“, — сказала жінка.

Євген Кот розповів, що нечасто проводить майстер-класи для літніх людей, але кожне заняття для нього – це задоволення. Організаторка заходу Анна Клименко розповіла, що охочих взяти участь у майстер-класі було близько 50. З них відібрали 20. Загалом майстер-клас тривав майже дві години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *