Лідер голосування: вчитель з Одеси Павло Віктор переміг у всеукраїнському освітньому конкурсі

Вчитель фізики з Одеси Павло Віктор переміг у номінації “Вибір українців” на всеукраїнському конкурсі Global Teacher Prize Ukraine 2021. Про таке повідомив керівник Депараменту освіти Одеської ОДА Олександр Лончак.

Радість зашкалює! Здійснилося те, в чому не сумнівався ні хвилини. Спішу поділитися з вами цією суперновиною!”, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Педагог був присутній на церемонії нагородження та зазначив, що щасливий, оскільки займається улюбленою справою.

“Я щасливий, бо не тільки маю можливість працювати у своєму класі, серед своїх дітей ліцею, а й викладати фізику будь-кому, хто хоче її вивчати. Мабуть, це і є причина того, що за мене проголосувала така кількість людей в нашій країні”, – додав переможець.

Зазначимо, Global Teacher Prize – щорічна світова премія для вчителів. Її започаткував мільярдер Санні Варкі у 2014 році. Національну премію у 2017 році ініціювала громадська спілка “Освіторія”, аби відзначити внесок українських вчителів і підняти престиж їх професії. Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також підтримку в реалізації власних освітніх проєктів від “Освіторії”.

Одесит Павло Віктор викладає фізику в Рішельєвському науковому ліцеї в Одесі, а також веде ютуб-блог. На своїй сторінці в YouTube він опублікував власний курс фізики з 7 до 11 класу. На його сторінці більш ніж 44 мільйони переглядів, понад 800 тисяч підписників та 1000 відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *