Розшук зниклих дітей: Нацполіція разом з Фейсбук запускає спільний проєкт. ВІДЕО

Нацполіція разом з Facebook запускає спеціальну сисьему оповіщення, яка інформуватиме користувачів мережі про пошуки дитини. Впровадження AMBER Alert відбувається у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції в Одеській області.

У разі зникнення дитини Facebook поширить сповіщення AMBER серед користувачів соцмережі саме в тих зонах пошуку, де зниклу дитину бачили востаннє. Ці сповіщення включатимуть детальну інформацію та фотографію дитини. Користувачі соцмережі зможуть отримати всі деталі про зниклого/зниклу, а також поділитися ними з друзями на платформі.

«Я прошу вас додати в список важливих повідомлень AMBER Alert – сервіс Facebook, який повідомляє про зникнення дітей. Цей цифровий інструмент, визначаючи ваше місцезнаходження, надсилає сповіщення про дітей, які зникли неподалік. Це момент об’єднання зусиль поліції та всієї Facebook-спільноти заради однієї мети – врятувати дитину від можливої небезпеки. Бо під час розшуку вирішальною може стати кожна хвилина. Тож ми вітаємо впровадження сервісу AMBER Alert в Україні. І сподіваємося на небайдужість та допомогу всіх користувачів Facebook», – повідомив Ігор Клименко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *