Голови Одеської, Миколаївської й Херсонської ОДА хочуть чотирисмугову трасу від Одеси до Херсона

Відбулася четверта спільна зустріч керівників Миколаївської, Одеської і Херсонської ОДА – Віталія Кіма, Сергія Гриневецького і Сергія Козиря, за підсумками якої президентові Володимиру Зеленскому було направлено звернення про зведення чотирьохсмугової дороги, що проходитиме через усі три області.

Про це на своїй сторінці в “Фейсбук” повідомив миколаївський губернатор Віталій Кім.

Він повідомив, що усі три області мають загальну проблематику і завдяки співпраці “можемо голосніше звучати на всеукраїнському рівні”.

Підсумком робочої зустрічі стало звернення до голови держави.

“Ми підписали тристоронній лист до Президента України Володимира Зеленського з розвитку автомобільної дороги М- 14 “Одеса-Мелітополь-Новоазовськ”. Йдеться про розвиток чотирьохсмугової дороги, що проходитиме через усі три області. Ми спільно звернулися до Президента з проханням розглянути можливість введення пілотного регіонального проекту розвитку міжнародної автомобільної дороги загального користування державного значення М- 14 “Одеса – Мелітополь – Новоазовськ” на ділянці Одеса – Миколаїв – Херсон”, як такий, що сприяє соціально-економічному, логістичному, туристичному розвитку південних областей, і дати відповідні доручення про включення цього проекту в перелік ключових об’єктів будівництва і реконструкції у рамках програми “Велике будівництво”, – йдетьтся у документі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *